Ikea obre la porta a ubicar un segon Ikea vallesà a Sabadell


  • Comparteix:

Terrenys on ha d'anar ubicat Ikea Sant Cugat

Terrenys on ha d'anar ubicat Ikea Sant Cugat

Ikea inaugurarà el seu centre santcugatenc l'any 2011 i no descarta instal·lar un segon establiment vallesà a Sabadell. L'empresa sueca ha confirmat a Cugat.cat la seva intenció d'obrir dos centres més a l'àrea metropolitana, tot i que no ha detallat la ubicació exacta. Pel que fa a l'establiment de Sant Cugat, encara no es coneix quan començaran les obres de construcció.

Segons ha explicat una responsable d'Ikea a Cugat.cat, la intenció de la companyia de mobles és obrir la nova botiga de Sant Cugat d'aquí a tres anys. L'empresa ha explicat també que no descarten instal·lar-se a altres ciutats de l'entorn com Sabadell.

Segons el diari 'El Punt', Ikea estaria interessada a establir-se a Sant Pau de Riu-sec, el nou polígon que s'està construint a la cocapital vallesana. L'empresa sueca ha explicat que no tanquen la porta a cap proposta però que de moment no tenen cap ubicació nova tancada. Amb tot, Ikea ha confirmat a Cugat.cat que estan estudiant l'opció sabadallenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.