Recoder acull amb reserves les inversions que la Generalitat preveu fer a Sant Cugat el 2009


Temes relacionats

La Generalitat inclou l'estació de Vulpalleres als pressupostos del 2009, però no l'hospital Rubí-Sant Cugat ( 5/nov/08)

Recoder torna a demanar jutjats de primera instància per a la ciutat ( 9/jul/08)

El Palau de Justícia de Rubí funcionarà el 2011 amb l'objectiu de poder especialitzar les sales ( 7/jul/08)

Tabasa, encarregada de la construcció de la nova estació de Vulpalleres (11/feb/06)

El dotzè CEIP, el tercer CAP i l'estació de Vulpalleres seran una realitat al 2008 (12/des/07)


  • Comparteix:

L'alcalde celebra que els pressupostos de la Generalitat per l'any que ve contemplin la construcció del tercer CAP, l'ampliació de l'onzena escola i l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) Vulpalleres, les obres de la qual assegura que es licitaran abans del 2009. En canvi, Recoder lamenta que no hi hagi cap partida destinada al futur hospital de referència ni als jutjats que l'Ajuntament reclama per la ciutat, uns jutjats que, segons l'alcalde, amb la crisi seran més necessaris que mai.

El projecte de pressupostos preveu destinar 41 milions d'euros en inversions a Sant Cugat, la xifra més alta del Vallès Occidental després de la de Sabadell. Entre les diferents partides previstes, l'alcalde acull amb satisfacció la que es destinarà a la construcció de l'estació de FGC a Vulpalleres.

Recoder assegura que les obres es licitaran abans que acabi l'any.

Lluís Recoder

Anem amb molt de retard, però les obres han de començar. Puc parlar amb coneixement de causa que abans de finals d'any estaran licitades.


Recoder ha lamentat que els pressupostos no contemplin la creació dels jutjats que Sant Cugat reclama. Segons l'alcalde, en temps de crisi els jutjats seran més necessaris que mai.

Lluís Recoder

Lamento que no es contempli cap partida per crear els jutjats. Amb la crisi, el col·lapse dels jutjats de Rubí encara serà més gran.






Recoder s'ha mostrat sorprès que els pressupostos tampoc no facin esment al futur hospital de Rubí-Sant Cugat, que s'havia de començar a construir el 2009 segons la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.