Konik-Tech esquiva la crisi econòmica i preveu multiplicar per deu el volum de negoci


  • Comparteix:

Konik-Tech té seu a Sant Cugat

Konik-Tech té seu a Sant Cugat

La multinacional Konik-Tech, amb seu a Sant Cugat, preveu multiplicar per deu el seu volum de negoci aquest any tot i la crisi econòmica internacional. La companyia, especialitzada en analitzadors moleculars, continua el seu procés d'expansió internacional però adverteix que la manca de crèdit i l'escàs suport governamental a les empreses podrien afectar també la seva activitat en el futur.

La direcció de Konik-Tech atribueix els seus bons resultats a la creació de noves patents i la internacionalització de la companyia. De fet, segons els seus números, la companyia ha superat a l'octubre les vendes de tot l'exercici 2007.

Malgrat això, el director de Konik-Tech, Josep Maria Gibert, adverteix que la conjuntura econòmica internacional també els podria afectar.

Josep Maria Gibert

Ens afecta la manca de liquiditat del sistema financer espanyol. Tenim tensions de tresoreria que escapen al nostre control.


Gibert també ha alertat que si les dificultats a l'hora d'accedir al crèdit continuen, la companyia es podria plantejar deslocalitzar la producció per poder mantenir la competitivitat.

En els darrers cinc anys, Konik-Tech ha invertit en recerca i desenvolupament una mitjana d'un milió d'euros per any. A la planta santcugatenca hi treballen una trentena de treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.