L'empresa santcugatenca Exquim viatjarà al sud-est asiàtic per ampliar mercat


  • Comparteix:

Logo d'Exquim

Logo d'Exquim

L'empresa Exquim, amb seu a Sant Cugat, participarà al viatge que la Cambra de Comerç de Terrassa ha organitzat al sud-est asiàtic per iniciar relacions comercials amb empreses exteriors. Exquim viatjarà a Tailàndia, Vietnam i Filipines amb una dotzena d'empreses de l'àrea metropolitana.

Amb l'actual conjuntura ecònomica, la Cambra de Comerç de Terrassa creu que la internacionalització de les empreses és un eix bàsic per impulsar el creixement.

La divisió de nutrició animal d'Exquim viatjarà juntament amb Conserves Ferrer, Cosmètica Cosbar i Ductel al sudest asiàtic per augmentar la seva presència a la zona. Així ho ha explicat Mar Serra, responsable d'aquest departament.

Mar Serra

Aprofundir als mercats i obrir-ne de nous, també volem explorar noves possibilitats.


A banda del viatge al sud-est asiàtic la Cambra de Comerç també ha organitzat una expedició a Turquia amb set empreses. En aquesta expedició es visitaran les ciutats d'Instanbul, Ankara, Izmir i Antàlia.

Exquim, que forma part del Grup Ferrer, ha traslladat part de les seves activitats a Barcelona deixant a Sant Cugat la seu social i el laboratori d'aplicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.