CiU, ERC i ICV critiquen que Montserrat Colldeforns els titlli 'd'oportunistes'


Temes relacionats

Montserrat Colldeforns (PSC): 'El compromís del govern espanyol amb els ajuntaments és ferm' (24/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge de l'acte unitari de la setmana passada

Imatge de l'acte unitari de la setmana passada

CiU, ERC i ICV han criticat les declaracions de la diputada santcugatenca al Congrés espanyol pel PSC, Montserrat Colldeforns, en què titlla 'd'oportunista' l'acte unitari d'aquestes formacions demanant que el govern espanyol no congeli l'aportació als ajuntaments en els pressupostos de l'Estat. ERC assegura que els socialistes 'amaguen el cap sota l'ala', mentre que ICV considera que el PSC hauria de ser 'coherent' amb el seu posicionament dels últims mesos. CiU, per la seva banda, convida els socialistes a reflexionar.

CiU ha titllat la posició dels socialistes de 'contradicció flagrant' que perjudica els santcugatencs. Ho ha dit Lluís Recoder en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

És una contradicció flagrant que causa un perjudici als nostres conciutadans. Demano als socialistes que reflexionin.


ICV considera que l'acte unitari de les tres formacions no és oportunista sinó que 'és el moment de plantar cara des del municipalisme polític'. El portaveu municipal ecosocialista, Xavier Boix, creu que el PSC hauria de ser coherent 'amb el seu posicionament dels últims mesos' i ha recordat que les esmenes municipalistes presentades per CiU, ERC i ICV als pressupostos de l'Estat del 2009 'no han rebut el suport dels socialistes'.

Xavier Boix

Tant ERC com ICV com CiU han presentat unes esmenes que no han tingut el suport ni del PSOE ni del PSC.



El portaveu municipal d'ERC, Raül Grangé, ha qualificat les declaracions de la diputada del PSC 'd'amagar el cap sota l'ala'. Segons Grangé, el partit socialista pretén 'fer creure a Catalunya que defensa un finançament just pels ajuntaments' i després 'es dissol dins els grup parlamentari del PSOE i no admet les seves responsabilitats amb Catalunya'.

Raül Grangé

Les declaracions són d'amagar el cap sota l'ala, pretenen amagar la responsabilitat del PSC.



El portaveu republicà creu que és 'incoherent' titllar d'oportunistes els partits 'que defensen el pacte subscrit entre la Federació Catalana de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i la mateixa Generalitat per defensar un finançament just'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.