S'obre un procés participatiu per elaborar un pla d'innovació per a la ciutat


  • Comparteix:

Els santcugatencs i les entitats de la ciutat ja poden participar en l'elaboració del nou pla local d'innovació a través de l'espai virtual Fit.santcugat.cat. El nou web 2.0 recollirà idees dels ciutadans al voltant dels dos eixos en què es basa el nou pla: el medi ambient i el coneixement. El procés participatiu també inclourà les jornades del Fòrum d'Innovació Tecnològica amb empresaris i personalitats de la ciutat per recollir idees per elaborar el nou pla.

El projecte s'ha de convertir en un full de ruta pels propers quatre anys perquè la ciutat sigui pionera en matèria d'innovació. Per aconseguir-ho, ha explicat aquest dimarts el regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, cal emfatitzar els trets diferencials de la nostra ciutat: d'una banda, el medi ambient i, de l'altra, el coneixement i les tecnologies de la informació.

Un dels braços del procés participatiu és el nou espai 2.0 Fit.santcugat.cat, que actualitzarà a diari 'posts' dels santcugatencs i les entitats, comentaris i articles entorn a la innovació.

Ho explica la responsable de l'àrea de la Societat de la Informació de l'Ajuntament, Maria Serrano.

Maria Serrano

Aquest blog té una imatge innovadora i anirem penjant 'posts' i comentaris.


Les jornades del Fòrum d'Innovació Tecnològica completaran el procés participatiu a principis de desembre amb una trobada amb empresaris, professors d'universitats i personalitats de la ciutat. El gurú de la informació Alfons Cornella oferirà la ponència inaugural.

Escoltem el regidor d'Innovació.

Jordi Puigneró

Vam creure que havíem d'aprofitar el coneixement de persones que tenim a la ciutat.


La difusió del procés també inclou un màrqueting 'one-to-one' en format electrònic per engrescar les entitats i associacions de la ciutat a participar. El procés participatiu, que comptarà amb la col·laboració de l'oposició, segons Puigneró, estarà obert fins a finals d'any i s'espera presentar el pla en el primer semestre de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.