L'atur a Sant Cugat es dispara un 6,8% en el darrer mes


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha 2.512 persones sense feina

A Sant Cugat hi ha 2.512 persones sense feina

L'atur ha crescut un 6,8% al novembre a Sant Cugat respecte el mes anterior. Aquesta dada confirma la tendència alcista dels últims dotze mesos, en què el nombre de desocupats ha crescut un 42%. Tot i això, l'atur a la ciutat se situa un punt i mig per sota de la mitjana comarcal.

desembre a Sant Cugat han perdut la feina 59 persones, una xifra que representa un increment mensual del 2,3%. Pel que fa a l'últim any, la ciutat ha vist augmentar en 742 persones el número de desocupats, amb un increment del 42% en els darrers 12 mesos. En l'actualitat, uns 2.512 santcugatencs estan a l'atur.

En l'àmbit comarcal, els augments d'atur de la ciutat estan molt per sota de les mitjanes del Vallès Occidental. La crescuda de desocupats en el darrer mes se situa per sobre del 8% a la comarca i la del darrer any, per sobre del 50%, mitjanes superiors a la nostra localitat.

Pel que fa a Catalunya, ja hi ha 403.000 persones a l'atur, amb un creixement interanual del 42,7%, la qual cosa representa l'augment més gran dels últims 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.