Alfons Cornella: 'És important innovar per fer-te diferent en una economia on hi ha massa de tot'


  • Comparteix:

El fundador i president de Zero Factory, Alfons Cornella, ha animat els santcugatencs que han participat al Fòrum d'Innovació Tecnològica a aportar les seves idees per elaborar el Pla Local d'Innovació 2008-2012 que ha engegat l'Ajuntament. L'assessor d'empreses ha parlat en dues conferències que s'han celebrat al Sant Cugat Trade Center durant aquesta setmana de la importància de la innovació. Per a Cornella, innovar és 'fer-te diferent'.

El 'guru' de la innovació ha estat l'encarregat de fer les dues conferències inaugurals de les jornades del Fòrum d'Innovació Tecnològica que durant aquesta setmana han cercat l'objectiu de trobar idees d'empresaris santcugatencs per tirar endavant el Pla Local d'Innovació.

Alfons Cornella ha explicat a Cugat.cat perquè és important innovar i no quedar-se enrera.

Alfons Cornella

Has d'innovar per fer-te diferent perquè vivim en una economia on hi ha massa de tot.


Cornella ha donat també algunes idees de com Sant Cugat pot ser cada vegada més innovadora.

Alfons Cornella

Aplicar el màxim els instruments que ja tenim perquè un ciutadà tingui la ciutat el millor lloc per tirar endavant les seves inciatives.


Les jornades del Fòrum d'Innovació Tecnològica tenen l'objectiu de ser un element complementari en el procés d'elaboració del nou Pla Local d'Innovació. Aquest projecte s'ha de convertir en un full de ruta pels propers quatre anys perquè la ciutat sigui pionera en matèria d'innovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.