Huguet visitarà la seu de Sharp al Japó per garantir el futur de la planta santcugatenca


Temes relacionats

Treball desestima l'expedient de regulació d'un dia presentat per Sharp (19/jun/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conseller (ACN)

Imatge d'arxiu del conseller (ACN)

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha viatjat al Japó per estrenyer els lligams amb la direcció de Sharp i parlar del futur de la planta santcugatenca. La visita tindrà lloc aquest dijous a Osaka, on Huguet vol obtenir garanties de la continuïtat de Sharp a Catalunya.

La visita s'emmarca dins el viatge que el president de la Generalitat, José Montilla, està fent desde aquest diumenge a Japó, juntament amb una delegació catalana. El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa allargarà la seva estada per poder reunir-se amb la direcció de la central de Sharp, aquest dijous a Osaka.

Després, Huguet anirà a Corea del Sud per establir vincles de col·laboració en matèria de recerca i investigació i posar en marxa projectes de transferència de coneixement amb la firma de dos acords amb empreses locals.

L'objectiu del viatge es estrenyer lligams amb les empreses japoneses, així com garantir la presència de les multinacionals nipones a Catalunya. D'aquesta manera, la delegació catalana encapçala per Montilla es reunirà amb els directius d'empreses com Sony, Nissan, Honda i Yamaha.

De les prop de 200 empreses japoneses instal·lades a l'Estat espanyol, 156 es troben situades a Catalunya actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.