Recoder reclama a Endesa que tingui en compte el futur de Catalunya


Temes relacionats

Fecsa-Endesa realitza millores a Bellaterra que beneficien els abonats de Sant Cugat ( 7/ago/08)

Sant Cugat augmenta el consum elèctric en paral·lel a l'increment d'habitants (21/mai/08)

Fecsa-Endesa finalitza les obres de millora de la subestació de Sant Cugat ( 8/abr/08)


  • Comparteix:

La reclamació d'una millora definitiva de la xarxa elèctrica del país ha marcat la inauguració del nou punt de servei d'Endesa a Sant Cugat. L'alcalde ha demanat al director de la companyia elèctrica a Catalunya que facin les inversions necessàries per garantir un subministrament de qualitat tant ara com en el futur. El director ha respost que en els últims quatre anys s'han fet més inversions a Catalunya que en els últims vint anys.

Lluís Recoder ha aprofitat la presència a Sant Cugat del directiu d'Endesa per reclamar una solució de futur per al país, vistos els problemes que la xarxa elèctrica ha tingut últimament. Segons Recoder, la millora de les instal·lacions que s'ha fet a la ciutat s'hauria d'estendre a tot el país.

Lluís Recoder

A Sant Cugat tenim el subministrament garantit, però a Catalunya la situació és diferent.


El director general d'Endesa a Catalunya, Josep Maria Rovira, ha recordat les últimes inversions de l'empresa, i ha assegurat que, tot i la percepció negativa que la ciutadania té d'Endesa, la xarxa elèctrica de Catalunya està millor que mai.

Josep Maria Rovira

Estem assolint uns nivells de qualitat que mai Catalunya havia tingut. En tres o quatre anys hem fet el que no s'havia fet en els últims vint anys.


El nou punt de servei d'Endesa a la ciutat, inaugurat aquest dimarts, està situat al carrer Puig i Cadafalch, sota el parc de la Pollancreda. Amb aquestes noves instal·lacions, l'empresa vol millorar el servei als seus clients i oferir diversos productes elèctrics de climatització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.