El comerç local confia en les rebaixes d'hivern per salvar la temporada


Temes relacionats

Avançar 'les rebaixes', estratègia del comerç local per vendre per Nadal ( 3/des/08)


  • Comparteix:

Alguns comerços van avançar els descomptes per la crisi

Alguns comerços van avançar els descomptes per la crisi

Els comerciants de la ciutat esperen que les rebaixes d'hivern, que han començat avui, serveixin per salvar una temporada difícil marcada per la baixada de vendes a causa de la crisi. Ja fa dies que els establiments han avançat els descomptes per combatre una davallada de la facturació que, a tot Catalunya, se situa en un 5% respecte a l'any anterior.

Molts comerços de la nostra ciutat ja van oferir, durant els dies de Nadal, descomptes de fins el 50% en alguns articles per incentivar el consum en època de 'vaques magres'. Des de principis de desembre, a més, alguns establiments van idear promocions per combatre la prudència dels consumidors, com explicaven a Cugat.cat les dependentes de la sabateria Guille i de la botiga Sayan.

Comerciants

Durant tot el mes de desembre fem una promoció. / Els descomptes milloren les vendes, però es nota molt que la gent està estalviant molt.


Des d'avui, però, les rebaixes deixaran de ser encobertes i ja tindran el segell oficial. S'espera que els descomptes vagin del 50% al 70%, en alguns casos, com a les grans superfícies. A tot Catalunya, l'any passat les vendes durant les rebaixes d'hivern van superar els 4.000 milions d'euros i aleshores ja van ser un 5% inferiors a l'any anterior. Enguany es preveu que cada català gasti uns 114 euros en aquesta campanya, un 15% menys que l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.