Fernando Argüello, nou director comercial de Nortehispania del grup Catalana Occidente


  • Comparteix:

Fernando Argüello

Fernando Argüello

El grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha nomenat Fernando Argüello nou director comercial de la seva branca d'assegurances Nortehispania. Argüello s'encarregarà a partir d'ara de l'expansió comercial de la companyia, així com de l'estratègia de desenvolupament d'aquest sector del grup especialitzat en assegurances de defuncions.

Fins ara, Argüello estava al capdavant de la zona nord i nord-oest de Nortehispania, pertanyent al grup Catalana Occident. Aquesta secció del grup, que té més de 90 oficines i 2.000 agents, està dedicada a les assegurances de defuncions i compta amb un ampli ventall de serveis. Precisament, la principal fita del nou director comercial serà la innovació en el diseny i la comercialització d'aquests serveis.

Argüello treballa pel grup Catalana Occident des de 1994. Durant aquest temps, el nou director ha assumit diversos càrrec dins l'àrea comercial de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.