Grifols compra part de Cardio 3 BioScience


  • Comparteix:

Seu de la multinacional Grifols als EUA

Seu de la multinacional Grifols als EUA

La companyia Grifols, dedicada al sector sanitari, que traslladarà la seva seu corporativa a la nostra ciutat, ha comprat part del capital de la companyia Cardio 3 BioScience. Aquesta empresa es dedica a la investigació i el desenvolupament de teràpies biològiques a partir de cèl·lules mare per tractar malalties cardiovasculars. La compra farà que Grifols pugui seguir impulsant el seu departament de Recerca i Desenvolupament (R+D) i potenciar algunes de les seves línies d'activitat.

Grifols dedica la seva activitat al sector farmacèutic-hospitalari i és present a prop d'un centenar de països. L'empresa Cardio 3 BioScience estudia la possibilitat que Grifols sigui distribuïdor exclusiu dels seus productes a l'Estat espanyol i a Portugal ja que el 'holding' espanyol té representació en els mercats dedicats a la cardiologia als dos països.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.