Esade comença avui la seva activitat amb un 10% dels alumnes


Temes relacionats

Esade escalfa motors amb una classe pilot (24/gen/09)

El nou campus d'Esade neix adaptat als criteris del Pla Bolonya (10/des/08)

Esade impartirà classes a Sant Cugat a partir del 2 de febrer ( 4/des/08)


  • Comparteix:

Esade obre avui les seves portes a uns 150 alumnes de 30 nacionalitats diferents. Aquests estudiants, un 10% del total, són els primers a posar a prova el nou campus de l'escola de negocis, que anirà traslladant tot el programa de formació del grau de Direcció d'Empreses i dels màsters durant les properes setmanes fins a arribar a prop de 1.500 alumnes.

Des d'avui el programa CEMS Màster in International Management s'imparteix a les instal·lacions que Esade té a la ciutat. Aquest curs compta amb més d'un centenar d'alumnes de 16 escoles de negocis d'arreu del món.

Aquests primers alumnes podran provar les noves instal·lacions adaptades a la metodologia del Pla Bolonya. Ho explica la directora de l'Oficina de Programes Universitaris d'Esade, Teresa Careta.

Teresa Careta

Aquestes aules estan pensades pel Pla Bolonya. Els alumnes es poden veure de punta a punta. Hi haurà projecció audiovsual que ajuden la interacció entre alumne i professor.


El director de Projectes Universitaris de l'escola de negocis, Carlo Galluci, ja va explicar a una entrevista a Cugat.cat que la previsió del centre és mantenir-se entre els 1.300 i 1.500 alumnes, que arribaran de manera esglaonada.

Carlo Galluci

Seran més alumnes dels que tenim ara, entre 1.300 i 1.500. Són pocs per a un entorn universitari com aquest.


L'alcalde, Lluís Recoder, destacava així la importància d'acollir una escola de negocis com Esade.

Lluís Recoder

Potser no ens adonarem de la importància de l'arribada d'Esade fins que hagi passat un temps.


El nou Campus d'Esade, de 22.000 metres quadrats i ubicat a tocar del Centre Borja, comptarà amb 38 aules, cinc aules d'informàtica i una residència universitària i club amb capacitat per a 262 persones. Esade Sant Cugat inclou també el centre empresarial Esade-Creàpolis, amb prop de 45.000 metres quadrats per allotjar empreses dedicades a la innovació i el desenvolupament de noves línies de negoci.

Cugat.cat farà una cobertura especial de la inauguració de les classes al campus d'Esade a Sant Cugat de vuit a deu del matí. Es faran connexions en directe amb el centre i es farà una tertúlia especial amb economistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.