Sant Cugat tindrà un hotel de baix cost a tocar de l'Hospital General al 2010


Temes relacionats

Sidorme Hotels quintuplicarà el nombre d'establiments en els propers cinc anys (15/jul/08)

Els hotels Sidorme, amb seu a Sant Cugat, incorporen un nou inversor ( 9/oct/07)


  • Comparteix:

Un dels hotels de Sidorme

Un dels hotels de Sidorme

La cadena d'hotels de baix cost Sidorme construirà un hotel nou entre l'Hospital General de Catalunya i l'autopista AP-7. El nou equipament s'incorporarà al pla d'expansió del grup, amb seu a Sant Cugat, que preveu obrir un centenar d'establiments a tot l'Estat espanyol i potenciar un segment de l'hosteleria, encara incipient.

El projecte d'hotel de baix cost de Sidorme a Sant Cugat tindrà 4.000 metres quadrats, 3.000 ocupats per l'edifici i la resta per diferents serveis. En total, la cadena oferirà 120 habitacions equipades amb tots els serveis tecnològics. El president del grup, Fernando Rivas, explica els detalls. Són declaracions a Cugat.cat.

Fernando Rivas

Hem signat un acord per construir un hotel de nova planta. Sant Cugat pel seu teixit industrial i la seva posició estratègica és una ciutat típicament Sidorme.


De moment, la cadena té l'avantprojecte redactat i preveu que es pugui començar a construir el projecte a finals d'aquest any. A més, Sidorme espera poder ampliar la seva oferta amb la construcció aquest any de tres hotels nous a Granada, Albacete i Madrid.

Tot i això, l'objectiu del grup és expandir-se per tot l'Estat espanyol a poblacions de més de 50.000 habitants. Per això, Sidorme gestionarà hotels ja construïts segons el seu model de baix cost. Ho explica Rivas.

Fernando Rivas

Estem disposats a col·laborar amb qualsevol companyia hotelera per extendre el nostre model de negoci.


Sidorme ubica els seus establiments en ciutats perifèriques properes a centres de negocis, hospitals o àrees industrials situats prop d'infraestructures del transport.

Segons les previsions del grup, Sidorme tancarà l'any 2012 amb un total de 25 hotels, 20 nous que s'afegeixen als cinc equipaments que ja té a Mollet del Vallès, Figueres, València, Salt i Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.