Es creen 1.500 llocs de treball al Vallès Occidental


  • Comparteix:

La consellera Serna amb els alcaldes de Terrassa i Sabadell

La consellera Serna amb els alcaldes de Terrassa i Sabadell

Els programes d'ocupació de la Generalitat permeten contractar unes 1.500 persones al Vallès Occidental. Gràcies a les diferents mesures encetades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i promogudes pel consorci per l'Ocupació de la comarca, Sant Cugat ha incorporat tres agents d'ocupació i desenvolupament local, així com tècnics d'orientació laboral per assesorar les persones en atur.

El departament de Treball ha invertit 45 milions d'euros per impulsar gairebé 750 actuacions a tota la comarca en matèria d'ocupació. El resultat ha estat la promoció de 1.500 llocs de treball al Vallès Occidental i la formació i assessorament de més de 12.500 persones en atur.

La consellera de Treball, Mar Serna, explica l'objectiu d'aquests programes.

Mar Serna

L'oferta formativa és de sectors emergents. No hem de formar només en continguts, també en competències.




Les diferents iniciatives per a l'ocupació i la formació han estat desenvolupades des del Consorci per l'Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental, al qual pertany la nostra ciutat. En concret, a Sant Cugat s'han incorporat agents d'ocupació i tècnics d'orientació laboral per tal de facilitar la recerca de feina a les persones en atur.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.