Ho explica una de les impulsores de l'empresa amb seu a Sant Cugat, Titus Ruiz, a Cugat.cat.
Titus Ruiz
Com que són artesanals, la via de distribució és molt dura i comercialitzar obrint botiga també és dur. Per això volien conèixer el nostre procés.
Ruiz ha valorat molt positivament la visita, que ha comptat amb la presència del vicepresident d'Economia del Migdia-Pirineus, Bernard Raynaud, i el president de l'àrea d'expansió de la regió francesa, Didier Cujives, a més de l'altre impulsor de Chocolat Factory, Michel Laline.
El gerent de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, Gabriel Moreras, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, també han participat a la trobada.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.