Trencades les negociacions entre la direcció i els treballadors de Delphi


Temes relacionats

Els treballadors de Delphi es quedaran a casa entre 17 i 44 dies per l'ERO (29/gen/09)


  • Comparteix:

Les negociacions entre la direcció i els treballadors de Delphi per arribar a un acord sobre el nou expedient de regulació d'ocupació (ERO) estan trencades. La decisió recau ara, doncs, sobre el departament de Treball, que es pronunciarà en els propers dies. Els treballadors s'han tornat a concentrar aquest divendres a les portes de la fàbrica i ja han anunciat que dilluns que ve protestaran davant del Parlament.

La concentració d'aquest divendres, la segona en una setmana, arriba just després del trencament de les negociacions. El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, fa recaure el fracàs de les negociacions en la intransigència de la direcció.

Morán resumeix així la situació.

José Antonio Morán

Les negociacions estan trencades. Estem pendents de la resposta de l'autoritat laboral. Tot plegat demostra la prepotència de la direcció.


Per seguir pressionant a l'administració, els treballadors es tornaran a concentrar dilluns a Barcelona, on intentaran parlar amb representants dels diferents partits.

Com a mostra de suport als treballadors santcugatencs, els treballadors de la fàbrica que Delphi té a Blois-La Rochelle, a França, han emès un comunicat on es solidaritzen amb la seva lluita contra l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.