Més de 1.000 persones es manifesten a Sabadell per la defensa de la indústria i l'ocupació


Temes relacionats

Convoquen una manifestació unitària a Sabadell en defensa de la indústria del Vallès Occidental (26/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge de la protesta cedida per ACN

Imatge de la protesta cedida per ACN

Més d'un miler de persones de tota la comarca han participat aquest dijous a la tarda a la manifestació unitària convocada per CCOO i UGT a Sabadell en defensa de la indústria i ocupació. Representants de partits polítics, sindicats i entitats del Vallès Occidental han seguit un recorregut pels carrers de Sabadell i han acabat a la plaça Doctor Robert on han llegit un manifest.

Una pancarta amb el lema 'Per la defensa de la indústria i l'ocupació' ha obert la marxa que ha sortit aquest dijous a la tarda de la plaça Marcet de Sabadell. A part dels representants polítics i sindicats, diversos treballadors d'empreses de la comarca afectades per Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) també han assistit a la protesta.

Els manifestants han demanat a les autoritats que es garanteixi l'ocupació i que es creï un nou model de competitivitat que no estigui basat només en el benefici. La marxa també ha reclamat que es destinin més recursos a la formació i més protecció social, així com el rebuig dels ERO que no tinguin un pla de futur. La demanda de més línies de crèdit a les entitats bancàries i el desenvolupament de la Llei de Dependència també han aparegut durant el manifest final de la marxa.

Escoltem el coordinador territorial d'UGT al Vallès Occidental, Josep Santcristòfol.

Josep Sancristòfol

La nostra comarca té molta influència sobre el PIB català. Aquesta aportació ha de venir en forma de recursos.




Les seccions comarcals de CDC, el PSC, ERC i ICV han donat suport a la marxa, que ha comptat amb la presència del portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.