Els treballadors de Correus reclamen al govern estatal que solucioni el conflicte del trasllat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El centre de distribució que Correus té a Sant Cugat, que inicialment era previst que entrés en funcionament el passat 3 de febrer, continua -un mes després- inactiu a causa de la vaga que mantenen des de fa quasi dos mesos els treballadors de la demarcació de Barcelona. Segons els sindicats convocants, ni el govern espanyol ni la direcció de Correus tenen la voluntat de resoldre el conflicte.

El sindicat de la CGT creu que els ciutadans són els que estan pagant els plats trencats de l'aturada de tres hores que des de fa dos mesos mantenen els treballadors per protestar pel seu trasllat a la seu de Sant Cugat. Alejandro Bagán, secretari general del sindicat, creu que el govern espanyol, vista la manca de voluntat de la direcció de Correus, hauria d'intervenir per resoldre una situació que titlla d'insostenible:

Alejandro Bagán

Des del comité de vaga no entenem la situació que s'està produïnt perquè l'administració hauria de fer algun moviment per arreglar això


Actualment, segons el sindicat, el centre de Sant Cugat s'ha convertit en un magatzem dels més de vuit milions de cartes que s'acumulen com a causa de l'aturada. Afirmen que només hi treballen quatre persones de les 800 que, en un principi, era previst traslladar-les d'altres delegacions. Segons Alejandro Bagán, l'obertura del centre de distribució a Sant Cugat amaga una reestructuració encoberta:

Alejandro Bagán

Ara Sant Cugat és un magatzem de correspondència de la vaga


La direcció de Correus s'ha negat, en dues ocasions, a ser present a una reunió amb el comitè de vaga per mirar d'acostar posicions. L'última ocasió, fins i tot, comptava amb l'oferiment de la generalitat per fer de mediador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.