Neix l'Associació de Comerciants del Centre Històric


  • Comparteix:

Les integrants de la nova associació fotografies al carrer Major

Les integrants de la nova associació fotografies al carrer Major

Centre Històric és el nom d'una nova associació de comerciants que neix amb l'objectiu de donar suport als botiguers afectats per les obres de la plaça Pere San. Aquesta és la segona entitat de comerciants que es crea a Sant Cugat en una setmana amb l'assessorament de la Cambra de Terrassa.

Una junta gestora provisional, presidida per Maria Roser Canas, dirigirà l'associació Centre Històric, que ja disposa d'estatuts. A partir d'ara, la trentena de botiguers que integren l'entitat començaran a organitzar-se, a l'espera que la Generalitat aprovi els estatuts i l'assignació de les dades fiscals.

Arribats a aquest moment, es constituirà una junta directiva formal que lluitarà pels interessos dels botiguers del voltant de la plaça Pere San. La presidenta de la junta, Maria Roser Canas, ha dit que les obres de la plaça estan afectant molt els comerciants:

Maria Rosa Canas

Ens hem agrupat ara que s'estan fent les obres de la plaça per començar a treballlar a tope quan estiguin enllestides


La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha intervingut en la creació de la nova entitat a través del seu servei d'assessorament en constitució i legalització d'associacions de comerciants. Josep Maria Folch, tècnic de comerç de la Cambra, considera que la nova entitat enforteix el teixit associatiu del comerç local:

Josep Maria Folch

És necessària l'existència d'aquestes associacions perquè fan de vincle entre la Cambra i les institucions


Centre Històric és la associació comercial número 51 de la demarcació de la Cambra de Terrassa i la segona de la ciutat que es crea en una setmana, juntament amb l'associació Centrestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.