El govern de la Generalitat entra a Creàpolis, on tindrà el 14% de participació


Temes relacionats

El parc d'innovació d'Esade funcionarà a ple rendiment a finals del 2009 (26/nov/08)


  • Comparteix:

Interior d'una de les aules d'Esade

Interior d'una de les aules d'Esade

El govern de la Generalitat s'incorpora al parc d'innovació empresarial Creapolis amb una inversió d'1'5 milions d'euros. L'executiu participarà en el projecte d'Esade a Sant Cugat amb un 14,4% per mitjà d'Avançsa, l'empresa pública encarregada d'impulsar la nova indústria i l'economia catalana.

El parc empresarial Creapolis és un projecte impulsat per Esade, conjuntament amb l'Ajuntament, Caixa Catalunya, Caixa Sabadell, La Caixa, Caixa Manresa i l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat.

L'objectiu del parc és potenciar les noves idees en el món empresarial. El centre té 13.000 metres quadrats d'oficines i 4.690 de locals. Està dissenyat per estimular la interacció entre el món universitari, l'empresa i altres xarxes de coneixement.

Creapolis funcionarà a ple rendiment a finals de l'any vinent. Segons l'escola de negocis, una cinquantena de companyies hauran instal·lat les seves unitats d'innovació en el campus de Sant Cugat a les acaballes del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.