El Business Center, un complex d'oficines sostenible, s'instal·la a Can Sant Joan


  • Comparteix:

El primer edifici del complex empresarial Business Center ha obert les seves portes aquest dimecres al polígon industrial Can Sant Joan. L'immoble, de 4.500 metres quadrats repartits en cinc plantes, està dissenyat amb criteris sostenibles i ha aconseguit la màxima qualificació d'eficiència energètica que pot obtenir una construcció. Una vuitantena de persones s'han aplegat per inaugurar el nou edifici, que ja ha captat l'atenció de diverses empreses que podrien ubicar-hi les seves oficines en un futur.

El director general del Business Center, Antoni Riera, ha explicat els motius que han portat al seu grup empresarial a situar el complex a la nostra ciutat.

Antoni Riera

Sant Cugat és la zona més prestigiosa de l'àrea metropolitana de Barcelona.


L'alcalde, Lluís Recoder, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, i la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa han assistit a la inauguració. Recoder ha destacat el mèrit d'obrir les portes d'un projecte d'aquestes característiques en temps de crisi.

Lluís Recoder

Té mèrit en temps de crisi inaugurar un edifici com aquest. Espero que l'omplin ràpid i comencin a construir la resta del complex.


El nou edifici forma part del complex Business Center que, a la llarga, aplegarà tres edificis d'oficines més de cinc plantes cada un i un aparcament soterrat. Els altres edificis s'aniran construint a mida que es vagin omplint les oficines del ja existent. El complex també disposarà de zones enjardinades, un restaurant i diversos serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.