224 milions d'euros del govern espanyol per reactivar el sector de l'automòbil a Catalunya


Temes relacionats

465 milions d'euros del govern per ajudar el sector de l'automoció (11/mar/09)


  • Comparteix:

Planta de Delphi a Sant Cugat

Planta de Delphi a Sant Cugat

Catalunya rebrà més de 224 milions d'euros per ajudar el sector de l'automòbil. Aquests diners formen part d'un programa del govern espanyol per reactivar fabriques d'equips i de components d'automoció com, per exemple, la planta de Delphi a Sant Cugat, tot i que encara se'n desconeixen les benficiades.

Catalunya és el territori amb més sol·licituds aprovades i, en conseqüència, la que rep més ajudes i la que registrarà més inversions. En concret, es farà una inversió de 224 milions d'euros, que suposa un 28 % del total de les ajudes d'àmbit estatal.

L'objectiu és fomentar les inversions necessàries per optimitzar els processos de producció i reorientar la producció cap a vehicles de major valor afegit, més sostenibles i segurs.

Aquest pla se suma a les diverses mesures del govern de la Generalitat per donar suport al sector de l'automoció per un import global de 465 milions d'euros. La majoria d'aquests recursos, un 72%, es destinen a la indústria auxiliar i als fabricants de components, en la qual hi ha la planta de Delphi a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.