El grup Intercom obrirà una seu a Alemanya


  • Comparteix:

El grup Intercom té seu a Sant Cugat

El grup Intercom té seu a Sant Cugat

L'empresa Intercom, amb seu a Sant Cugat, obrirà una nova filial a Alemanya que preveu una inversió de tres milions d'euros. Intercom, especialitzada en la creació i el desenvolupament de negocis a Internet, també invertirà més de cinc milions d'euros en l'adquisició de paquets d'accions de vuit companyies d'Internet.

La crisi ha portat un increment del nombre de propostes d'emprenedors per entrar a empreses que ja existeixen. És per això que Intercom preveu que les participacions en empreses d'Internet ja existents es dispari i augmenti la inversió en aquest àmbit.

Entre els negocis més destacats del grup hi ha Softonic, dedicat a les descàrregues de programari, emagister.com, centrat en els recursos educatius, i miparcela.com, destinat a la compra-venda de terrenys. A més, és accionista minoritari d'altres nou empreses d'Internet.

La companyia compta amb 659 treballadors distribuïts entre la central santcugatenca, Barcelona i Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.