La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer


  • Comparteix:

La 10a mostra té com a lema 'Ara més a prop, ara més que mai!'

La 10a mostra té com a lema 'Ara més a prop, ara més que mai!'

La 10a mostra de comerç, indústria i serveis Sant Cugat Actiu se celebrarà del 8 al 10 de maig amb un nou model que prescindirà de la carpa centralitzada i apostarà per fires sectorials disseminades pels carrers i places del centre de la ciutat. La mostra vol apropar-se així al comerç local i aprofitar l'entorn de l'eix de vianants. El pressupost del Sant Cugat Actiu serà un 25% inferior al d'ara fa dos anys.

La mostra es distribuirà enguany en vuit espais temàtics que funcionaran com a fires sectorials. Així, a la plaça de Pere San s'hi exhibiran els comerços de cultura i moda, a la plaça d'Octavià les empreses d'innovació i les universitats, a la Rambla del Celler s'hi col·locaran els establiments d'esport, automoció i serveis a les persones, i a l'Avinguda de Cerdanyola, les empreses de jardineria. A més, la plaça del Rei acollirà una mostra gastronòmica i la plaça de Lluís Millet serà l'espai de les empreses que es dediquen al sector dels joves. També hi haurà una fira d'artesans, a la plaça de Can Quitèria, i una de brocanters a la plaça de Barcelona.

Els comerços i empreses que vulguin mostrar-se en un d'aquests espais temàtics hauran de contractar un estand, amb preus més econòmics que els de la carpa d'ara fa dos anys, a partir dels 300 euros pels tres dies. D'altra banda, també s'ha creat la figura del comerç adherit, que per 100 euros permetrà als establiments de l'eix comercial formar part d'una 'botiga al carrer' senyalitzada i amenitzada amb activitats lúdiques.

Segons l'àrea d'Economia de l'Ajuntament, el nou Sant Cugat Actiu tindrà un pressupost d'uns 300.000 euros, un 25% menys que el que va costar l'última edició, que es va celebrar a la carpa del Parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla molt bé la nova ubicació dels espais.Crec que serà més agradable i menys agobiant que dins la carpa. Felicitats per la iniciativa

una opinió més. Enviat el 25/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.