Cau l'ocupació hotelera a Sant Cugat entre un 10 i un 20 % en el primer trimestre de l'any


  • Comparteix:

Un dels hotels de la ciutat

Un dels hotels de la ciutat

Els hotels de Sant Cugat noten la crisi, tot i que no tant com els de Barcelona. L'ocupació dels hotels de la capital ha baixat, en els tres primers mesos, un 20%, un descens superior al que han registrat els tres hotels de la ciutat. Segons els hotelers santcugatencs, això es deu als diferents tipus de públic que tenen uns i altres.

El director del Novotel, Óscar González, situa el descens dels dos primers mesos entre el 10 i el 14% respecte el mateix període de l'any passat. Segons González, aquestes caigudes poden continuar, almenys, fins a l'estiu.

El director d'aquest hotel explica que el descens en l'ocupació dels hotels a Barcelona acaba afectant Sant Cugat.

Óscar González

Depenm de Barcelona. Si allà s'omple el got i vessa, les ciutats del costat ens n'aprofitem.



L'encarregat de recepció del Sant Cugat Hotel & Restaurant, Antoni Ortega, admet que estan notant la crisi, tot i que la baixada no arriba al 20%.

Antoni Ortega

La realitat no és la de Barcelona. Treballem entre dilluns i divendres i continuem tenint una alta ocupació. Hem baixat, però no un 20%.



L'hotel que més ha notat la baixada ha estat el Qgat Hotel, que la xifra entre un 15 i un 20%. Segons el seu director, Mark Mackay, el fet que els hotels de Sant Cugat no rebin turistes fa més difícil la situació.

Mark Mackay

Com que aquí només tractem amb empresaris, ens afecta més. A Barcelona tenen empresaris i turistes, i quan fallen uns poden pujar els altres.



Els hotels de Sant Cugat ja van notar al febrer un descens en les reserves associades al congrés de telefonia mòbil Mobile World Congress, una de les cites anuals on registraven plens d'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.