Una sentència del TSJC anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004


Temes relacionats

Desestimada una demanda de Núñez i Navarro al pressupost municipal 2004 (22/nov/06)


  • Comparteix:

Seu de l'Ajuntament, al carrer Dos de Maig

Seu de l'Ajuntament, al carrer Dos de Maig

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos locals del 2004. La resolució, fruit d'un recurs de l'empresa Núñez i Navarro, es basa en el fet que els comptes no incloïen un informe on es detallessin les inversions a executar en aquell període. El PSC ha donat a conèixer aquest dimecres el contingut de la sentència en una roda de premsa.

El tribunal argumenta, bàsicament, un defecte formal dels pressupostos per anul·lar l'acord que els va aprovar: es tracta de la no-inclusió d'un annex on s'especifiquessin les inversions d'aquell període.

El PSC ha fet pública la sentència en una roda de premsa davant dels mitjans locals. El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha criticat l'equip de govern per no haver informat l'oposició de la sentència i l'acusa de mala gestió.

Salvador Gausa

És molt greu que l'alcalde no ens hagi informat de la sentència. La resolució demostra que hi ha un dèficit de gestió al consistori.



L'equip de govern estudia el contingut de la sentència per determinar les conseqüències de la resolució abans de pronunciar-se públicament.


La decisió judicial és fruit d'un recurs de Núñez i Navarro contra una sentència de fa tres anys. En aquell moment, el jutjat Contenciós-Administratiu 14 de Barcelona va desestimar la demanda de l'empresa contra el pressupost municipal del 2004. La part demandant pretenia que s'anul·lés l'aprovació del pressupost perquè l'Ajuntament no havia inclòs en aquells comptes municipals partides destinades a assumir eventuals responsabilitats judicials derivades de la denegació de tramitació de planejaments urbanístics a l'àmbit de Torre Negra. En el recurs ara resolt, Núñez ja no hi havia inclòs aquest motiu per impugnar els pressupostos.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La política econòmica del consistori no queda mai clara. Més enllà del que es *pressuposta* hi ha el que es *liquida*. L'ajuntament es nega a entregar la liquidació del pressupost. http://nodo50.org/casc/spip.php?article414

pep tecles. Enviat el 23/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.