Excover s'uneix amb quatre constructores per captar més obra pública


Temes relacionats

La constructora Excover trasllada la seu central a Sant Cugat (17/abr/09)


  • Comparteix:

Bloc d'habitatges de protecció oficial construïts per Excover a Barcelona

Bloc d'habitatges de protecció oficial construïts per Excover a Barcelona

La constructora Excover, amb seu a Sant Cugat, s'ha unit amb quatre empreses més per crear-ne una de més gran i poder aconseguir més encàrrecs d'obra pública. Amb el nom de Quatuor Infraestructures i Concessions, aquest nou grup espera accedir amb més solvència als diversos concursos públics municipals. Les altres quatre empreses són d'Igualada, Verges, Torredembarra i Miralcamp.

L'objectiu de Quatuor és licitar en el mercat de concessions d'infraestructures de transports, així com incidir en la construcció, gestió, operació, explotació i manteniment d'edificis i equipaments públics.

Ho explica el president d'Excover i conseller delegat de Quatuor, José Pablo Martínez-Marín.

José Pablo Martínez-Marín

Volem tirar endavant totes les col·laboracions públiques-privades d'entre 20 i 80 milions d'euros que es desenvolupin a Catalunya en els propers anys.



Entre les últimes obres públiques realitzades per Excover, hi ha la construcció d'un col·lector a Terrassa, la millora de la xarxa de clavegueram de Rellinars i la construcció de 66 habitatges a Barcelona.


La nova empresa, Quatuor Infraestructures i Concessions, està constituïda per les empreses Excover, Àrids Romà, Emcofa, Rubau Tarrès i Vicsan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.