Cugat.cat obrirà un laboratori d'idees per superar la crisi a la mostra Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

La mostra s'inaugurarà el 8 de maig

La mostra s'inaugurarà el 8 de maig

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat participarà a la mostra Sant Cugat Actiu amb l'objectiu de recollir experiències empresarials útils per superar la crisi econòmica. El grup instal·larà un estand propi a l'espai d'Innovació de la plaça d'Octavià i oferirà una ronda d'entrevistes a l'escenari principal amb empresaris i experts. A més, el diari electrònic Cugat.cat obrirà un espai especial dedicat a la mostra, que se celebrarà del 8 al 10 de maig.

En temps de crisi, moltes empreses estan obligades a buscar noves estratègies per sobreviure i evitar ser esborrades del mercat. Aquestes experiències són les que anirà a buscar el grup Cugat.cat durant els tres dies de la mostra Sant Cugat Actiu. Ho farà a través d'un laboratori d'idees obert als empresaris de la ciutat i als experts en economia, que explicaran, amb exemples concrets, com es pot superar la difícil conjuntura econòmica i, fins i tot, sortir-ne reforçats.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica quin és l'objectiu de Cugat.cat en participar en la mostra.

Mònica Lablanca

Des de Cugat.cat volem aportar un valor afegit a aquesta mostra. Pretenem que les empreses ens expliquin quines han estat les seves idees per superar la crisi.


Cugat.cat instal·larà un estand propi a l'espai d'Innovació de la mostra, a la plaça d'Octavià, per explicar a la ciutadania el projecte del grup de comunicació multimèdia, que gestiona un diari electrònic, una emissora de ràdio i, aviat, una televisió per Internet.

A més, el diari Cugat.cat obrirà un espai especial dedicat al Sant Cugat Actiu, amb reportatges en vídeo, entrevistes i notícies sobre l'esdeveniment, a més d'una completa agenda d'activitats de la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.