El comerç local, indecís sobre la seva participació al Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

Cugat.cat obrirà un laboratori d'idees per superar la crisi a la mostra Sant Cugat Actiu (30/abr/09)

Obre les portes l'oficina d'atenció a l'expositor del Sant Cugat Actiu (14/abr/09)

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

La majoria dels comerços del centre consultats per Cugat.cat desconeixen si participaran a la mostra Sant Cugat Actiu, a una setmana vista de la seva celebració. Són pocs els comerços que han confirmat la seva participació, tot i que els hi sembla una bona iniciativa per dinamitzar el sector. La 10a edició de la mostra se celebrarà aquest cap de setmana i permetrà als botiguers obrir el diumenge.

Dels comerços consultats per Cugat.cat, la majoria asseguren que encara no saben si participaran a la mostra Sant Cugat Actiu, que els convida a obrir aquest diumenge. Les que hi vulguin participar ho poden fer mitjançant la figura del comerç adherit, que per 100 euros permetrà a les botigues de l'eix comercial formar part d'una 'botiga al carrer' senyalitzada i amenitzada amb activitats lúdiques.

Els motius de la indecisió varia segons els comerciants. Alguns asseguren que desconeixen la iniciativa.

Comerciants

Encara no ens han dit res. / És la primera notícia que tinc sobre aquesta iniciativa. / No podem saber si participarem si no rebem informació sobre el tema.


Altres ja tenen clar que no participaran, ja que consideren que la proposta no s'adapta a les seves necessitats. Escoltem els motius d'alguns dels comerciants.

Comerciants

Ens és complicat per infraestructura. / No hem arribat a completar la fitxa. / No creiem que el Sant Cugat Actiu sigui per nosaltres degut al tipus de producte que oferim.


La fira estrenarà enguany un nou format que prescindirà de la carpa d'expositors i apostarà per mostres temàtiques pels carrers i places del centre, a més d'un circuit de botigues a l'eix comercial. La mostra substitueix la tradicional carpa per vuits espais repartits per la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.