Més de 150 empreses i comerços confirmen la seva participació al Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

El comerç local, indecís sobre la seva participació al Sant Cugat Actiu ( 4/mai/09)

Cugat.cat obrirà un laboratori d'idees per superar la crisi a la mostra Sant Cugat Actiu (30/abr/09)

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

Ja s'han començat a instal·lar les carpes de la mostra

Ja s'han començat a instal·lar les carpes de la mostra

Més de 110 empreses i 45 comerços ja han confirmat la seva participació a la mostra Sant Cugat Actiu, que començarà aquest divendres al migdia. L'organització preveu que, aprofitant aquesta celebració, gran part dels comerços situats al centre urbà i el seu entorn obrin aquest diumenge.

El Sant Cugat Actiu deixarà d'estar centralitzat en una única carpa situada al Parc de l'Arborètum com en anteriors edicions i es repartirà en diferents fires temàtiques pels carrers del casc urbà. L'objectiu d'aquest canvi és aprofitar l'eix de vianants per apropar la Mostra al comerç local i incrementar el nombre de visitants.

L'Ajuntament marcarà uns itineraris per a vianants per senyalitzar les diferents fires temàtiques repartides per la ciutat. També hi haurà un trenet que recorrerà el centre de la ciutat per apropar els ciutadans a les diferents àrees de la mostra.

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat participarà a la mostra Sant Cugat Actiu amb l'objectiu de recollir experiències empresarials útils per superar la crisi econòmica. El grup instal·larà un estand propi a l'espai d'Innovació de la plaça d'Octavià i oferirà una ronda d'entrevistes a l'escenari principal amb empresaris i experts. A més, el diari electrònic Cugat.cat obrirà un espai especial dedicat a la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.