Laboratori d'Idees (1): La Cambra insta a tornar a la cultura de l'esforç i a ser imaginatius per superar la crisi


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa creu que s'ha de tornar a la cultura de l'esforç per superar la crisi econòmica. Ho ha dit el responsable de la delegació local, David Chaler, en el Laboratori d'Idees de Cugat.cat organitzat amb motiu de la 10a Mostra Sant Cugat Actiu. Chaler ha afegit que és necessari ser imaginatius per aportar el màxim de solucions al moment econòmic pel qual passa el país.

David Chaler ha dit que els empresaris estan preocupats per la liquidesa de les seves companyies i ha afegit que estan 'emprenyats' amb la banca perquè no donen crèdits.

Segons Chaler, només es pot tornar a la cultura de fer moltes hores i molt esforç per superar la crisi.

David Chaler

La crisi només es pot resoldre amb imaginació i amb molt treball. Hem de tornar a la cultura de l'esforç i treballar moltes més hores.




El responsable local de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa creu que amb el nou finançament el país millorarà econòmicament. En aquest sentit, ha instat el govern i l'Estat espanyol a millorar les infraestructures del Vallès Occidental per reviure la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.