Recoder celebra que la taxa d'atur de Sant Cugat sigui la més baixa de Barcelona però alerta que 'les xifres no són bones'


Temes relacionats

L'atur creix a Sant Cugat a un ritme superior a la mitjana del conjunt del país ( 7/mai/09)


  • Comparteix:

L'alcalde en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

L'alcalde en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

L'alcalde, Lluís Recoder, valora positivament que Sant Cugat sigui la ciutat de l'àrea metropolitana de Barcelona amb la taxa d'atur més baixa segons un estudi d'Hermes per la Diputació de Barcelona. Tot i això, Recoder matisa que les dades continuen sent dolentes ja que la taxa de desocupats se situa entorn el 7,6% aquest any segons l'informe, publicat per 'La Vanguardia'. Les últimes xifres de desocupació demostren que l'atur ha pujat a Sant Cugat més d'un 3% respecte el març, un augment superior a la mitjana catalana, que se situa en un 1,3%.

El nombre d'aturats a Sant Cugat continua en augment. Els actuals inscrits a les llistes de l'atur són 3.157 persones, un centenar més que el mes anterior.

Malgrat aquestes xifres, el diari 'La Vanguardia' ha publicat un informe sobre els 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona que constata que la nostra ciutat té la taxa d'atur més baixa al 2009. L'alcalde veu amb bons ulls aquestes xifres però alerta que la desocupació continua creixent a Sant Cugat.

Escoltem Recoder en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Som la ciutat que té la taxa d'atur més baixa però no estem bé ja que tenim entorn d'un 7% de taxa d'atur.


Recoder considera que Sant Cugat ha fet un esforç continuat en els últims anys per posicionar-se dins un sector econòmic de valor afegit més resistent a les crisis econòmiques i que, per aquest motiu, està patint menys la situació que altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.