Laboratori d'Idees (6): L'alcalde defensa 'la innovació i la indústria del coneixement' com a clau contra la crisi


  • Comparteix:

Una economia sòlida que aposta per la innovació i la indústria del coneixement és la clau per superar la crisi econòmica, segons l'alcalde, Lluís Recoder. En una entrevista al Laboratori d'Idees de Cugat.cat, Recoder ha destacat que Sant Cugat té la taxa d'atur més baixa de l'àrea metropolitana tot i que ha advertit dels acomiadaments de les petites i mitjanes empreses.

Tot i que l'assistència no es podrà comptabilitzar com en les edicions anteriors del Sant Cugat Actiu, Recoder ha explicat que el nou model de la mostra permet que molts santcugatencs passegin pels estands i comerços de la ciutat sense la necessitat d'una carpa central.

Pel fa a la crisi,Recoder ha explicat que els expedients de regulació d'ocupació (ERO) que pateixen empreses de la ciutat són una preocupació per l'Ajuntament i ha alertat dels acomiadaments que es fan a les petites i mitjanes empreses de la ciutat arran de la crisi de construcció.

Lluís Recoder

A banda dels ERO és molt preocupant el acomiadaments de les PIMES que depenen de la construcció.




Recoder ha tingut ocasió de valorar la nova imatge de Cugat.cat així com els nous projectes del grup multimèdia. Segons Recoder, Cugat.cat és un mitjà de comunicació de referència a la ciutat i per als mitjans locals d'arreu del país pel seu procés de transformació de ràdio a grup comunicatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.