Laboratori d'Idees (7): 'El RACC prioritza un producte de qualitat i personalitzat per fer front a la crisi'


  • Comparteix:

El RACC prioritza oferir viatges de qualitat i cada cop més personalitzats per fer front a la situació financera actual. En una entrevista al Laboratori d'Idees de Cugat.cat, la cap territorial del RACC a Sant Cugat, Sandra Clavé, ha explicat la transformació que està patint el sector dels viatges i ha destacat la importància de professionalitzar els equips de treball i, a la vegada, buscar preus competitius.

El sector turístic i el de les assegurances pateixen la crisi amb força, fins al punt que la contractació de viatges vacacionals ha caigut entre un 30 i un 40% en l'últim any. Ho ha confirmat el RACC, que ha explicat que la seva recepta per superar la situació passa per tenir capacitat negociadora per aconseguir descomptes i atraure clients amb preus avantatjosos.

El més important per mantenir-se en el sector, segons la cap territorial del RACC a Sant Cugat, Sandra Clavé, és apostar per un producte de qualitat i que cada vegada es professionalitza més per diferenciar-se de la competència.

Sandra Clavé

Hem de buscar la qualitat i donar un servei de primera. Abans es venia molt ràpidament i de qualsevol manera, ara s'ha de personalitzar i buscar la millor opció.


Clavé també ha explicat que la tendència dins el sector és personalitzar els viatges ja que les noves tecnologies posen a l'abast dels clients bitllets d'avió i hotels, i cal oferir productes més concrets per a cada persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.