Recta final de la darrera jornada del Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

El sector de l'automoció aposta per grans promocions per afrontar la crisi (10/mai/09)

Les empreses del Sant Cugat Actiu aposten per la innovació com a valor afegit per superar la crisi (10/mai/09)

Laboratori d'Idees (6): L'alcalde defensa 'la innovació i la indústria del coneixement' com a clau contra la crisi (10/mai/09)

Laboratori d'Idees (5): L'Ajuntament aposta per la reactivació econòmica i la funció social per lluitar contra la crisi (10/mai/09)

Laboratori d'Idees (4): Catalana Occident es decanta per la flexibilitat per respondre les noves necessitats sorgides de la crisi (10/mai/09)

Laboratori d'Idees (3): L'Esport Parc de Catalunya es presenta com a solució per superar la crisi del món esportiu ( 9/mai/09)

Crida a la participació i a plantar cara a la crisi en la inauguració de la 10a Mostra Sant Cugat Actiu ( 8/mai/09)

Laboratori d'Idees (2): Esade aconsella recórrer al màrqueting 2.0 per arribar al públic ( 8/mai/09)

Nou format del Sant Cugat Actiu per incorporar el comerç a la mostra ( 8/mai/09)


  • Comparteix:

La 10a edició de la mostra es va inaugurar divendres

La 10a edició de la mostra es va inaugurar divendres

La 10a edició del Sant Cugat Actiu encara la recta final de l'última jornada amb el comerç local al carrer venent els seus productes. Segons els càlculs de l'organització, un total de 290 comerços del centre s'han sumat a la iniciativa, 45 dels quals són promotos de la mostra. Els santcugatencs que han passejat per la fira fins ara fan un balanç positiu del Sant Cugat Actiu.

El nou format de la mostra, que enguany ha deixat enrera la carpa del parc de l'Arborètum i es reparteix per tots els carrers de la ciutat, permet oferir un últim dia de comerç al carrer.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha elogiat el canvi de model de la iniciativa. Segons Galvany, així s'aconsegueix que la 'fira vagi al comerç i no que el comerç vagi cap a la fira'.

El president de la federació ha aprofitat la inauguració de la mostra per animar tots els comerciants a participar en aquesta iniciativa.

Josep Lluís Galvany

Estem molt contents i penso que això s'hauria d'haver fet abans. Hem portat la fira al comerç no el comerç a la fira. Serà un èxit.


A l'escenari de la plaça d'Octavià, Cugat.cat ha ofert diverses entrevistes en el marc del Laboratori d'Idees organitzat pel grup comunicatiu amb motiu de la mostra.

Les activitats lúdiques per animar els visitants s'allarguen tot el dia. El tren que recorre els diversos àmbits en què està dividida la mostra tornarà a circular pels carrers del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.