Esade, entre els 20 millors centres de negocis del món


  • Comparteix:

Alguns dels estudiants del campus d'Esade a Sant Cugat

Alguns dels estudiants del campus d'Esade a Sant Cugat

Esade s'ha consolidat un any més entre les millors escoles de negoci del món, segons un rànquing del diari econòmic 'Financial Times'. L'estudi situa la universitat catalana, amb centre a Sant Cugat, en la divuitena posició d'aquesta classificació.

L'estudi del 'Financial Times' valora dos aspectes: la formació oberta per a directius i el programa a mida per a empreses. És en aquest últim aspecte on Esade obté la millor nota i se situa entre les 10 millors escoles de negoci que ofereix aquest tipus de programes. Esade, però, se situa en el número 18 del rànquing global d'aquestes escoles com a resultat d'una mitjana d'aquests dos punts avaluats.

Per al director de reputació internacional d'Esade, Ivan Bofarull, aquest reconeixement és important perquè demostra que els programes dedicats a les empreses funcionen.

Ivan Bofarull

És important i estem satisfets, sobretot en el rànquing que estem entre les 10 millors escoles pel que fa als programes que fem a mida de les empreses.




Bofarull ha afegit que, tot i que els rànquings tenen la seva importància, sobretot perquè ajuden a atraure entitats i persones, Esade no els utilitza per determinar les decisions que prenen. Segons Bofarull, aquests resultats no determinen les estratègies d'una escola de negoci.

D'altra banda, Bofarull ha explicat que el centre d'Esade-Creapolis, situat a Sant Cugat, és estratègic per a ells. En aquest sentit ha afegit que en el futur tindrà una forta vinculació amb el món de la formació de les empreses.

Ivan Bofarull

El centre d'Esade-Creapolis tindrà una forta vinculació amb el món de la formació de les empreses i per això per nosaltres és estratègic.




Les universitats nord-americanes Harvard i Columbia, la xinesa Hong Kong UST i la també catalana IESE són alguns dels centres de negocis millor valorats en aquest rànquing del 'Financial Times'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.