Sant Cugat facilita el pagament fraccionat dels impostos


  • Comparteix:

Jordi Joly, en una imatge d'arxiu

Jordi Joly, en una imatge d'arxiu

Les persones amb dificultats econòmiques podran fraccionar el pagament de tots els impostos municipals sense necessitat d'aportar un aval bancari. La mesura, adoptada conjuntament per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona -que gestiona la recaptació tributària-, s'aplicarà fins a un deute màxim de 25.000 euros a pagar mes a mes en el termini d'un any.

Fins ara, la quantitat màxima que es podia pagar de forma fraccionada era de 5.000 euros. La principal novetat de la mesura, dissenyada per l'àrea d'Economia en el marc del pla d'acció municipal contra la crisi, és que el deute màxim a fraccionar es multiplica per cinc, fins els 25.000 euros, i que ja no serà necessari disposar d'un aval bancari ni constituir una garantia hipotecària.

Els tributs es podran pagar mes a mes, en el termini màxim d'un any, amb els interessos de demora corresponents. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la mesura és facilitar el màxim els pagaments tributaris a les persones i empreses del municipi que tenen dificultats econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.