Els concessionaris aplaudeixen les ajudes en compra de cotxes i demanen el cofinançament de la Generalitat


  • Comparteix:

Els concessionaris de cotxes de Sant Cugat aplaudeixen l'ajut de 1.500 euros

Els concessionaris de cotxes de Sant Cugat aplaudeixen l'ajut de 1.500 euros

Els concessionaris de cotxes de Sant Cugat aplaudeixen l'ajut directe per la compra de vehicles anunciat pel govern espanyol la setmana passada. Els venedors de cotxes de la ciutat consultats per Cugat.cat esperen que la Generalitat acabi implicant-se en el finançament del pla. La fórmula de finançar el comprador del vehicle, asseguren, és la millor mesura perquè beneficia tot el sector, des dels concessionaris, fins la indústria auxiliar, passant pel fabricant.

El pla, que implica a la Generalitat en les aportacions econòmiques, no té el suport del govern català per manca de recursos i que no se l'hagi tingut en compte en l'elaboració de les ajudes.

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, aposta per les ajudes directes als consumidors i considera que la Generalitat s'ha d'implicar en aquest programa d'ajuts.

Josep Maria Negre

Creiem que la Generalitat ha de fer aquest esforç. És més important vendre cotxes que no pas finançar a fabricants.


El gerent de Peugeot-Mavisa, David Castanyer, ha elogiat també la fórmula d'ajuda directa al comprador perquè de retruc se'n beneficia el concessionari, el fabricant i l'indústria auxiliar. Castanyer ha apuntat que en els dies posteriors a l'anunci de la mesura molts clients potencials s'hi han interessat.

David Castanyer

Hi ha hagut molt públic objectiu interessat pel pla. En els propers mesos podrem donar un veredicte sobre si funciona o no però tenim expectatives.


La comunitat de Madrid tampoc no participarà en el pla d'ajudes directes a la compra de vehicles. Catalunya i Madrid suposen el 45% de matriculacions anuals de l'Estat espanyol.

La proposta inicial de l'executiu preveien 1.000 euros d'ajut directe facilitat pel fabricant, 500 per l'Estat i 500 més per les comunitats autònomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.