Els botiguers de l'avinguda de Cerdanyola creen una associació de comerciants


  • Comparteix:

Els membres de la nova associació

Els membres de la nova associació

El teixit d'associacions de comerciants de la ciutat compta amb un nou membre, l'Associació de Comerciants de l'Avinguda de Cerdanyola. Aquesta entitat té l'objectiu de lluitar pels interessos dels botiguers de l'avinguda i els seus voltants. Aquesta és la tercera entitat de comerciants que es crea en un mes a Sant Cugat sota l'assessorament de la Cambra de Comerç Terrassa.

Una junta gestora provisional, presidida per Xavier Garriga, dirigirà l'Associació de Comerciants de l'Avinguda Cerdanyola, que ja disposa d'estatuts. A partir d'ara, la vintena de botiguers que formen el col·lectiu començaran a treballar, a l'espera que la Generalitat doni el vistiplau definitiu als estatuts i a l'assignació de les dades fiscals. Tot seguit, es constituirà una junta directiva formal que defensarà els interessos dels comerciants de l'avinguda de Cerdanyola i els seus voltants.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha intervingut en la creació de la nova entitat, mitjançant el seu servei d'assessorament en constitució i legalització d'associacions de comerciants. Amb l'arribada d'aquesta nova associació, ja són 52 les entitats de comerciants que funcionen a la demarcació de la Cambra de Terrassa, tres de les quals s'han constituït en un mes a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.