La santcugatenca iSoco, pionera a introduir la web 3.0 al mercat


  • Comparteix:

Logotip de l'empresa tecnològica

Logotip de l'empresa tecnològica

Com destriar la informació útil dins de la immensitat de la xarxa global d'internet és la tasca de l'empresa santcugatenca iSoco, pionera de la web 3.0. La companyia local elabora aplicacions de software que transformen la informació present a la xarxa en coneixement d'interès per als seus clients.

L'empresa iSoco és pionera en la introducció de la web 3.0 al mercat espanyol, on actualment no hi ha cap espai a la xarxa d'aquestes característiques, segons ha explicat la companyia a Cugat.cat. L'objectiu de la web 3.0 és triar aquella informació útil per a les persones, empreses i institucions i separar-la del coneixement que no interessa.

En declaracions a Cugat.cat, el director general d'iSoco, Javier Aróstegui, explica quina és la definició de la web de tercera generació i la seva funció.

Javier Aróstegui

Transformem la informació en coneixement útil per a les persones, empreses i institucions.


iSoco ja ha començat a treballar amb diverses companyies espanyoles per elaborar aplicacions de software i que aquestes puguin oferir als internautes coneixement i informació útil. Aróstegui destaca algunes de les companyies amb les quals ja estan col·laborant i que podrien treure una web 3.0 al mercat en les properes setmanes.

Javier Aróstegui

Comencen a existir les webs 3.0: estem començant a treballar a Cantàbria, amb el departament de Cultura de la Generalitat, etc.






La companyia santcugatenca es va crear fa 10 anys i té una plantilla de 87 persones entre les oficines a la ciutat i les seus de Madrid i València. El 2008 va facturar 5,7 milions d'euros i el 2010 té previst obrir una altra delegació a París.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.