El preu per metre quadrat baixa a Sant Cugat gairebé un 6% en tres mesos


  • Comparteix:

Sant Cugat és actualment el segon municipi amb l'habitatge més car del país

Sant Cugat és actualment el segon municipi amb l'habitatge més car del país

El preu de l'habitatge continua baixant a Sant Cugat, tot i que continua sent el segon municipi més car de Catalunya. Segons l'últim informe del portal immobiliari Fotocasa.es, el metre quadrat costa actualment 4.321 euros de mitjana, gairebé un 6% menys que fa tres mesos i més d'un 12% que fa un any. Comparant els preus actuals amb els que hi havia abans de la crisi immobiliària, la baixada ja supera el 20%.

Quan Sant Cugat encapçalava el rànquing de municipis catalans amb l'habitatge més car, l'any 2007, el metre quadrat valia 5.430 euros de mitjana. En dos anys, aquesta xifra ha baixat fins els 4.321 euros actuals, amb una caiguda d'un 20,4%.

De totes maneres, Sant Cugat continua als primers llocs del rànquing de municipis més cars. De fet, només és superada actualment per Sitges, on el preu per metre quadrat ha pujat i se situa en 4.960 euros. Darrere de Sant Cugat, trobem els municipis de Barcelona, Montgat i Castelldefels.

Pel que fa a la mitjana catalana, el preu per metre quadrat se situa actualment en 3.150 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.