La planta santcugatenca de Delphi celebra 50 anys a la ciutat


Temes relacionats

Delphi prepara la celebració dels 50 anys de la fàbrica a la ciutat (30/abr/09)


  • Comparteix:

La planta de Delphi celebra els seus 50 anys a Sant Cugat aquest dilluns amb un acte oficial amb presència de diverses personalitats del món polític i econòmic. L'acte també servirà per inaugurar oficialment una exposició i una escultura que recordaran el mig segle de presència a la ciutat. La celebració tindrà lloc aquesta tarda a la seu de la companyia.

A l'acte, hi assistirà l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder; el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, a més de diferents representants del món de l'automoció. El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i un representant de la UGT tampoc no es perdran l'acte commemoratiu.

La instal·lació a la ciutat de Constructora de Equipos Diesel SA, actual Delphi, va contribuir al pas de Sant Cugat de ciutat agrícola a ciutat industrial.

El responsable de recursos humans de Delphi, Rogelio Oficialdegui, explica que aquesta celebració és motiu d'orgull per la companyia i per la ciutat.

Rogelio Oficialdegui

És motiu d'orgull per nosaltres i la ciutat que una planta com aquest celebri 50 anys. Serà una celebració íntima.


Un dels sindicats amb presència al comitè d'empresa de Delphi, FTC-IAC, ha convocat per aquest mateix dilluns una concentració a les portes de la planta santcugatenca. Segons els responsables sindicals, l'acció, que tindrà lloc de les tres a les cinc de la tarda, té per objectiu demostrar el seu rebuig a la direcció de la multinacional pel que consideren un procés de deslocalització de la planta santcugatenca a Romania. El sindicat rebrà les autoritats amb una pancarta reivindicativa on es podrà llegir 'Delphi 50 anys d'història ... i de futur?'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.