L'última sessió dels Diàlegs Santcugatribuna insta els empresaris a invertir en energies renovables


  • Comparteix:

Responsables d'empreses d'energies renovables han animat aquest divendres una cinquantena d'empresaris santcugatencs a invertir en energies sostenibles per al medi ambient. Segons la companyia SEER i el centre tecnològic LEITAT, les energies renovables comencen a ser energies acceptades a la societat. Aquest missatge l'han llençat en el marc d'una nova sessió dels Diàlegs Santcugatribuna que s'ha celebrat al Qgat Hotel.

El coordinador del grup d'investigacions d'energies renovables del grup SEER, Pedro Rodríguez, ha explicat que les energies renovables ja no són 'marginals' i ha afegit que han de servir per complementar altres energies ja existents.

Pedro Rodríguez

Les energies renovables comencen a ser energies socials. No serveixen per suplantar el que ja existeix sinó per complementar-ho.









En el mateix sentit s'ha expressat l'enginyer tècnic industrial i coordinador del centre tecnològic LEITAT, Sergi Moreno, que ha afegit que les energies renovables no només són una aposta econòmica sinó també social.

Sergi Moreno

Apostar per aquest tipus d'energies no només ho hem de veure com una aposta econòmica sinó també com una aposta de fer país.


De la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha tancat els diàlegs del Santcugatribuna fent una aposta clara per la inversió en aquest tipus d'energies per part de les empreses.

Jordi Joly

Apostar avui per un model econòmic basat en la sostenibilitat del món és senzillament saber interpretar el mercat.




Aquesta nova sessió dels diàlegs Santcugatribuna s'ha celebrat aquest divendres al Qgat Hotel davant una cinquantena d'empresaris santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.