Excover inaugura a Sant Cugat la seva nova seu central


  • Comparteix:

La companyia Excover ha inaugurat aquest dimecres la seva nova seu central a Sant Cugat en presència de l'alcalde, Lluís Recoder. La planta i mitja que la companyia ocupa a l'edifici Helion, a tocar de la carretera de Rubí, s'ha convertit en la base d'operacions de la companyia d'origen osonenc. Excover, immersa en ple periode d'expansió, està dedicada a la realització d'obres públiques i privades, i a la promoció immobiliària residencial i industrial.

La nova seu central d'Excover, que ocupa des de finals del 2008, comprèn uns 800 metres quadrats d'oficines on treballen uns 40 treballadors, un 25% de la plantilla total. Actualment, la companyia es troba en ple període de creixement i darrerament s'ha unit a quatre empreses constructores catalanes, donant lloc a la constructora Quatuor.

Durant la visita a la seu de la companyia l'alcalde, Lluís Recoder, ha fet aquesta petició.

Lluís Recoder

Us demanem que us vinculeu a la ciutat i al seu teixit econòmic per crear sinèrgies.


Excover també ha integrat la constructora gallega Bardera, especialitzada en les obres marítimes. D'aquesta manera la companyia amplia la seva oferta i influència geogràfica.

El president d'Excover, José Pablo Rodríguez, exposa els arguments que els ha portat a centralitzar les diverses seus escampades pel territori a les oficines centrals inaugurades aquest dimecres.

José Pablo Rodríguez

Hem centralitzat les nostres operacions a Sant Cugat per aprofitar unes comunicacions i uns serveis únics a Catalunya




Des de la nova seu es dirigiran les actuacions que actualment té en marxa la companyia com la construcció de vivendes a Sabadell o la regeneració de la platja de Gorliz, a Bilbao, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.