Acord entre l'EMD i els comerços valldoreixencs per promoure els establiments del territori


  • Comparteix:

Imatge aeria de Valldoreix

Imatge aeria de Valldoreix

L'EMD i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix (ACEV) han signat aquesta setmana un acord de col·laboració per potenciar el comerç del territori. Entre les actuacions que es duran a terme, hi ha la senyalització de comerços, empreses i activitats culturals, i s'editarà una guia comercial. A banda l'EMD estudia la possibilitat d'instal·lar un mercat setmanal al carrer del Bruc.

Aquest dilluns l'EMD i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix han signat un conveni que estableix un nou espai de col·laboració entre l'administració i l'entitat amb l'objectiu de promoure el comerç del territori entre els ciutadans.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha explicat a Cugat.cat el conveni.

Montserrat Turu

És la primera vegada que es formalitza una relació de col·laboració entre l'EMD i l'associació de comerciants.


Entre les accions que s'emprendran i que es concretaran progressivament, hi ha la millora de senyalització dels comerços, l'edició d'una guia anual dels comerços i empreses, la inclusió d'un directori a la web de l'EMD i l'organització d'una fira de comerç per la Festa Major del territori.

Turu ha explicat a més que des de l'EMD s'està treballant en la possible instal·lació d'un mercat setmanal a Valldoreix que es podria situar a la zona de l'estació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ara els hi venen les presas a la Turu & Company de quedar be amb els comeciants despres de habernos ignorat amb tot el problema de las obres de la Rambla M.J.Verdaguer.Quina cara mes dura,nomes mouen el cul cuan es veuen pressionats.Pel seu sou si que es done presa en no perdre ni un sol euro."PESETERA".

Quim. Enviat el 18/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.