Empresaris de Sant Cugat i Cerdanyola tanquen un acord de col·laboració


  • Comparteix:

Carrtera de Cerdanyola

Carrtera de Cerdanyola

Les juntes directives de l'Associació Sant Cugat Empresarial i Cerdanyola Empresarial han aprovat el conveni estratègic de col·laboració entre les dues entitats. L'acord se signarà en tornar de vacances i servirà per impulsar iniciatives de promoció econòmica en els municipis del Catalonia Innovation Triangle (CIT).

Segons el president de l'associació empresarial santcugatenca, Frederic Boix, les dues entitats comparteixen objectius comuns i, per això, han arribat a aquests acords. Bàsicament, les dues entitats faran iniciatives d'impuls econòmic en els tres municipis que formen part del CIT: Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí.

Escoltem Boix en declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Vam veure que les nostres maneres de veure les coses eren molt similars i vam començar a reunir-nos. Volem fer actuacions conjuntes.




El president de Cerdanyola Empresarial, Artur Porta, ha resumit els objectius de l'aliança a Cugat.cat.

Artur Porta

Volem crear enfortir ponts entre les empreses de les dues zones.





El conveni està obert a altres organitzacions patronals d'aquest eix de municipis. Per ara, les dues entitats han organitzat per a finals de mes una visita conjunta al sincrotó d'Alba, a la qual s'han inscrit un centenar d'empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.