Les associacions de comerciants de la ciutat inicien contactes per crear una federació


  • Comparteix:

Els representants de totes les associacions de comerciants dels diferents barris de Sant Cugat han començat a treballar en la creació d'una Federació de Comerciants de la ciutat. Aquesta federació actuaria com a únic interlocutor dels comerços en totes les negociacions i els donaria suport administratiu.

La junta de Sant Cugat Comerç, un dels principals impulsors d'aquesta iniciativa, es va reunir el 26 de març amb els representants de totes les associacions per donar-los a conèixer una primera proposta. Sant Cugat Comerç ha elaborat aquest esborrany a partir de les indicacions de la Cambra de Terrassa i de federacions que s'han constituït en altres municipis. Com a requisit indispensable, aquesta federació es planteja tenir com a membres a totes les associacions de comerciants que existeixen a la ciutat. Així mateix, totes les decisions que es duguessin a terme, haurien d'estar consensuades per tots. Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç, ha aclarit que cap associació perdrà en cap moment, la seva identitat.

Maria Eulàlia Egea

Nosaltres sempre hem dit que volem respectar totes les associacions que existeixen


Aquesta federació comportaria importants beneficis a l'hora de negociar amb les administracions i els proveïdors ja que representaria a la majoria dels comerços de la ciutat. La presidenta de Sant Cugat Comerç ha destacat que els clients també en sortiran beneficiats.

Maria Eulàlia Egea

Les accions que faci la federació que suposin un abaratiment dels preus beneficiaran a tots els consumidors


Els comerciants es tornaran a reunir en un parell de setmanes per discutir les diferents propostes. Des de Sant Cugat Comerç s'ha expressat el seu desig de tirar aquesta iniciativa fins el final ara que ja s'ha posat el fil a l'agulla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.