El preu de l'habitatge a Sant Cugat cau un 10% en els darrers tres mesos


  • Comparteix:

Sant Cugat és el segon municipi de Catalunya amb l'habitatge més car

Sant Cugat és el segon municipi de Catalunya amb l'habitatge més car

El preu de l'habitatge a Sant Cugat ha baixat un 10% en els darrers tres mesos, situant-se en els 3.244 euros el metre quadrat. Tot i això, la nostra ciutat continua com el segon municipi de Catalunya de més de 25.000 habitants amb l'habitatge més car, només superat per Barcelona. La davallada de preus a Sant Cugat és vuit punts percentuals superior al descens del conjunt de l'Estat espanyol, segons dades del ministeri de l'Habitatge.

En els darrers tres mesos, el preu de l'habitatge a Sant Cugat ha baixat 360 euros el metre quadrat, segons l'Índex General de Preus de l'Habitatge. Aquesta xifra representa un descens del 10,02%, una davallada molt superior a la registrada al conjunt de l'Estat espanyol, on baixa un 1,9% en el mateix període. Els santcugatencs que comprin ara un habitatge s'estalviaran gairebé 500 euros per metre quadrat respecte els preus que hi havia fa mig any.

Tot i aquest descens, Sant Cugat continua sent el segon municipi català de més de 25.000 habitants amb el preu de l'habitatge més car, només per darrera de Barcelona, on el metre quadrat costa 3.461 euros.

L'habitatge a Sant Cugat és el sisè més car al conjunt de l'Estat espanyol, en un rànquing liderat per Sant Sebastià amb 3.852 euros per metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.